Links

Devices selecteren

Op deze pagina wordt beschreven hoe u de devices kunt selecteren die voorzien moeten worden van een firmware update.

Devices tonen

Nadat u in het navigatiemenu gekozen heeft voor devices verschijnt onderstaand scherm.
U kiest vervolgens een Customer group en een Device Type. Vervolgens worden alle devices uit deze client group die behoren tot dit device type getoond in de lijstweergave. U kunt nu zoeken naar een specifiek device met de zoekfunctie linksboven. U kunt zoeken op Device of op Customer name. Kies daarvoor eerst 'Device' of 'Customer name' in de dropdown. Vervolgens kunt u in het invoerveld ernaast de tekst invoeren waarop u wilt zoeken.
NB: Zowel de customer groups als de device types waarvoor u geautoriseerd bent deze te kiezen, worden door een administrator van KPN toegevoegd. Indien de betreffende groep of het betreffende device type niet in de lijst staan, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij KPN.
Van de gevonden devices worden getoond: het UUID van het device, het type device, de customer waarvoor het device is ingezet, de huidige firmware versie en de gewenste firmware versie (deze laatste wordt zichtbaar na het klaarzetten van nieuwe firmware).

Selectie devices maken

Nadat de lijst met devices wordt getoond, kunt u de devices selecteren die daadwerkelijk moeten worden geüpdatet. U kunt ervoor kiezen om 1 device, een selectie van devices of alle devices te updaten door vinkjes te zetten voor de devices die u wenst te updaten.
Nadat u de juiste devices heeft geselecteerd, klikt u op de button Add firmware to devices. U kunt nu op een volgend scherm de betreffende firmware gaan selecteren en de firmware updaten.