KPN Materieelbeheer
Search…
⌃K

Asset map

De Asset Map is de kaart waarop al uw materieel te vinden is. Deze pagina beschrijft de werking van de verschillende functionaliteiten van de Asset Map.

Overzicht van assets op kaart

De asset map laat een kaart zien van de locatie van al uw assets op basis van de laatste locatie die af is gegeven door uw assets. De coördinaten worden gevisualiseerd met markeerpunten. Als deze markeerpunten dicht bij elkaar zijn, wordt er een cluster gevormd. Door te klikken op het cluster, zoomt u als gebruiker in en zullen de individuele markeerpunten zichtbaar worden. Door te klikken op een individueel markeerpunt zoom je in op een overzichtelijk niveau van het individuele markeerpunt en verschijnt er een tekstveld met de naam en laatst afgegeven locatie van de asset.

Markeerpunten laten alarm status zien voor direct overzicht

Markeerpunten of clusters tonen de alarmstatus op basis van de kleur. Rood is net als in het overzicht een Critical Alarm. De groene markers zijn assets zonder alarm. Een cluster toont altijd de kleur van het alarm met de hoogste impact. Niet alle alarmen in een cluster hebben dus dezelfde status. Wanneer een marker in grijs wordt weergegeven, dan kon in het meest recente bericht geen locatie worden bepaald.

Filters op assets met specifieke alarmen

U kunt in uw asset map ook filteren op status van alarmen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen uw assets laten zien die een kritisch alarm afgeven. Op de pagina Create Alarm Rule kunt u meer informatie vinden over deze alarm typen en wat dit inhoudt.

Zoeken op adresgegevens

Rechtsboven in de kaart van uw applicatie staat een icoon van een loepje. Door hierop te klikken kun je een adres of plaats zoeken. Het markeerpunt is het resultaat van de zoekopdracht. Zo kunt u zien welke assets zich bevinden op de locatie van uw zoekopdracht.

Reset View en Refresh voor inladen nieuwe informatie

Door te klikken op 'Reset View' breng je de kaart direct terug naar een overzicht van alle assets. U kunt ook op 'Refresh' klikken om te verversen en nieuwe informatie in te laden.