KPN Materieelbeheer
Search…
⌃K

Rapportages

Als u meer uit de data wilt halen die u in de applicatie heeft staan, zoals trendanalyses maken, dan kunt u het overzicht ook exporteren. Hier wordt beschreven hoe u dat doet.

Asset overview rapportage

In het asset overzicht kunt u uw data exporteren. Hetgeen u wilt exporteren kunt u beïnvloeden door filters toe te passen. U kunt exporteren naar een Excel of CSV bestand. Er zijn hier geen afhankelijkheden van configuratie of device.

Geozone rapportage per dag

Deze rapportage laat het aantal assets in een geozone op basis van dagen zien. Een gebruiker heeft twee opties:
  • End of day: dit is feitelijk een screenshot van hoeveel assets er op dat moment in de verschillende geozones te vinden zijn aan het einde van een dag.
  • Total: dit is het aantal devices dat op deze datum in een geozone zijn geweest. Dit getal bevat dus alle assets die er die dag zijn geweest, niet een beeld van de huidige situatie. De dag moet eerst afgelopen zijn voordat er een 'total' rapportage kan worden gegeven.
De berekening vindt plaats op basis van events, gegenereerd door devices. Als een device geen bericht kon sturen, vindt er geen telling plaats. Dit maakt de rapportage experimenteel en niet altijd 100% accuraat.