KPN Materieelbeheer
Search…
⌃K

Geozone detail

Door te klikken op een geozone, kunt u alle informatie over de geselecteerde geozone vinden en wijzigen. Met geozones kun u een bepaald gebied selecteren en benoemen.

Geozone detail

In het Geozone detailscherm vindt u alle informatie over een bepaalde geozone. U ziet welke assets in de geozone aanwezig zijn (zowel links in tabelvorm als rechts op de kaart), welke Client aan die geozone gekoppeld is en waar de geozone zich bevindt.
De kolom 'Days on location' geeft alleen informatie wanneer uw devices een acceleratiemeter hebben. De kolom 'Last update' is het laatste moment dat de asset een geolocatie heeft verstuurd. De Kolom 'Devices' geeft het Device ID aan die hoort bij de asset die zich in de geozone bevindt.
Rechts op de kaart vindt u links de zoomfunctie waarmee u in en uit kunt zoomen. Ook kunt rechts op de kaart zoeken naar plaatsen. Dit is bijvoorbeeld makkelijk als u nog een extra zone wilt tekenen binnen deze geozone.

Beheer geozone details

Door in het detail scherm op het potloodje te klikken, krijgt u de mogelijkheid om de naam, Client en de geozone te wijzigen.

Pas geozone gebied aan

Bij het aanpassen van de geozone is er ook een mogelijkheid tot het aanpassen van de kaders van een geozone. U kunt de hoeken van een geozone verslepen op de kaart en opslaan. Daarnaast kunt u ook een nieuw gebied creëren.

Geozone opslaan

Nadat u uw geozone informatie of gebied heeft aangepast, kunt u uw wijzigingen weer opslaan. U doet dit door op het floppy icoon te klikken.