Groeps overzicht

Als u in de vulgraadbeheer applicatie links in de navigatiebalk op een door uzelf aangemaakt groepslabel klikt, dan landt u op de 'Group overview' pagina.

Overzicht van de groepen

Wanneer het groepsdashboard wordt geopend ziet u aan de bovenzijde twee widgets. Aan de linkerzijde wordt op de kaart een overzicht van de verschillende waardes die voorkomen in deze groep getoond, bijvoorbeeld de plaatsen uit de groep "Vestiging". Aan de rechterzijde ziet u een overzicht van de actieve alarmen voor deze groep. In het voorbeeld betreft het dus de alarmen voor alle vestigingen.
Wanneer u naar beneden scrollt komt u aan de onderzijde van het groepsdashboard. Hier vindt u de elementen in de geselecteerde groep. Bijvoorbeeld alle verdiepingen in de groep "Vestiging Zoetermeer".
Naast de naam van de elementen vind u hier een overzicht van het aantal actieve alarmen in deze groep, een eventueel hoofd niveau ("top-level"), een direct bovenliggend niveau ("parent") en het aantal assets gekoppeld aan het element. U kunt de lijst bewerken door te sorteren en te filteren op de diverse kolommen.
De hiërarchische structuur met top level en parent level wordt uitgelegd bij het configuratie menu.