Rapportages

Als u meer uit de data wilt halen die u in de applicatie heeft staan, dan kunt u ook standaard data exporteren of zelf een export maken. Hier wordt beschreven hoe u dat doet.

Devices overview rapportage

In het devices dashbaord kunt u uw data exporteren. Hetgeen u wilt exporteren kunt u beïnvloeden door filters toe te passen. De laatst bekende meetwaarden van de geselecteerde devices worden geëxporteerd naar een CSV bestand. Er zijn hier geen afhankelijkheden van configuratie of device.

Locations overview rapportage

In het Locations dashbaord kunt u eveneens uw data exporteren. Hetgeen u wilt exporteren kunt u beïnvloeden door filters toe te passen. De laatst bekende meetwaarden van de geselecteerde locaties worden geëxporteerd naar een CSV bestand. Er zijn hier geen afhankelijkheden van configuratie of device.

Zelf exports maken

Als u meer uit de data wilt halen die u in de applicatie heeft staan, zoals trendanalyses maken, dan kunt u ook zelf data exporteren. Hier wordt beschreven hoe u dat doet.
Kies in het menu onder Reports voor Exports en kies vervolgens bovenaan in de balk voor de knop "Add export".
In het vervolgscherm kunt u zelf een keuze maken uit de data die u wilt exporteren. U kunt exporteren naar een Excel of CSV bestand. Er zijn hier geen afhankelijkheden van configuratie of device.
Na opslaan wordt een link per email verzonden waarmee u vervolgens het bestand kunt downloaden.
Last modified 4yr ago